Skip to main content

Landsholdsprogram 2015

| Administrator | Nyheder 2015

Følg med landsholdene i 2015

Som det fremgår af nyhederne nedenfor, har seniorlandsholdet allerede taget hul på sæsonen 2015, så det er på høje tid at offentliggøre elitens program for 2015.

Via linket nedenfor finder du dels et kort tilbageblik til jubelåret 2014, men ellers en gennemgang af, hvor landsholdenes vigtigste konkurrencer afholdes i 2015. Der er altid en del trofaste DOF-medlemmer, som rejser med og støtter løberne. Det er vi rigtigt glade for og samtidig får publikum som oftest mulighed for at løbe i de samme fine terræner som landsholdsløberne. Brug programmet til at planlægge dine o-rejser til landsholdenes konkurrencer i 2015.

De sidste sider er som traditionen byder en samlet kalender over alle landsholdenes aktiviteter. Lige til at printe og sætte op på opslagstavlen. Når I ser programmet, så send en venlig tanke til vores mange dygtige og engagerede ledere, trænere og dedikerede arrangører i ind- og udland. Uden alle jer, ville det ikke være muligt at skabe alle de mange oplevelser for vores dygtige løbere og deres trofaste tilskuerne.

http://landshold.do-f.dk/elite/Pdf/2015/Landsholdsprogram_2015.pdf