Skip to main content

Låge nr. 24: Find vej Dagen 2015

| Administrator | Nyheder 2014

Om fire måneder (plus en dag) åbner de danske orienteringsklubber dørene for hele Danmark på Find vej Dagen 2015. Vi kalder med største selvfølgelighed dagen for "Danmarks sjoveste motionsdag" efter tilbagemeldingerne fra deltagere og arrangørklubber de foregående tre år.
 
Så få naboen, familien, venner, bekendte, kollegaen og studiekammeraten til at sætte kryds i kalenderen ud for den 25. april 2015.
 
Ud over de sædvanlige lette baner byder samtlige Find vej Dagens arrangementer på en lille mobilquizbane med fem poster og spørgsmål. Alle deltagere med fem rigtige kan deltage i lodtrækningen om en iPhone 6.
 
Findveji.dk og undersiden findvejdagen.dk er i 2014 blevet mobil- og iPad-venlig. Samtidig arbejder mange klubber med at knytte mobile formidlingsløsninger - de såkaldte Find vej PLUS-muligheder - til nye og eksisterende Find vej-projekter. Det bliver der særligt fokus på flere steder på Find vej Dagen 2015 med indvielser og spændende fortællinger om naturen, kulturen og historien.
 
Find vej Dagen 2015 er støttet af Nordea-fonden, og LØBEREN står i samarbejde med Dayz Resorts for flotte præmier: Fire gavekort på 2.500 kr. til Dayz Resorts er på spil i en landsdækkende lodtrækning.
 
 
Indsendt af Martin Hedal / DOF
 

http://www.findvejdagen.dk