Skip to main content

2 pakker i Låge nr 21

| Administrator | Nyheder 2014

3 Dages i Kongernes Nordsjælland 12-14. juni

Fredag Aften : sprint på Hillerødsholm, 
Lørdag Mellemdistance i Grib Skov Vest 
og Søndag Langdistance i Grib Skov Midt som også er Sjællandsmesterskab på Lang Distance. 
 
Der vil hver dag være P max 100 m fra stævnepladsen, baner og klasser til alle aldersgrupper og sværhedsgrader. Naturligvis nyreviderede kort.
 
Løbene vil være individuelle og vil du teste dine evner i Grib Skov hvor der 5 måneder senere skal løbes DM Ultra Lang er dette en enestående mulighed.
  
Indsendt af Bo Simonsen / FIF Hillerød OK

 
 
 
 


Midgårdsormen 2015
Også i 2015 slænger den traditionsrige Midgårdsorm sig igennem natten og morgenen dagen efter DM Mellemdistance (som finder sted 29. august)
  
I første omgang havde ingen af Sydkredsens klubber budt ind på arrangementet, men Kolding OK deltog med et par hold i årets stafet i Rude Skov, og på vej hjem i bilen blev de enige om at vi ikke kunne undvære Midgårdsormen i 2015. Som i år bliver det i et bynært terræn, Kolding Skov/Marielund og en stævneplads hvor der er nærhed til alt og gode rammer og faciliteter. 
Parkering, camping, stævneplads, kiosk - alt ligger centralt, så der bliver en hyggelig og intim stafetstemning i bedste Midgårdsorms-stil.
 
Klasserne ligger ikke fast endnu, men mon ikke der som sædvanlig bliver både lidt fornyelse og lidt tradition. Banerne bliver knapt så lange, så der forhåbentlig bliver spænding og mere stafetløb. 
Løbsområdet er meget varieret fra flad og hurtig golfbane til stejle bakker og tæt skov. Dele af løbsområdet har aldrig været benyttet til konkurrence før.
  
Indsendt af Per Eg Pedersen / Kolding OK