Skip to main content

Find vej Dagen 2015 bliver mobil

| Administrator | Nyheder 2014

Nu starter DOF-klubbernes tilmelding til Find vej Dagen 2015, der bl.a. får fokus på familier og mobilen.

Den 25. april 2015 syder Danmark af orientering, når den fjerde udgave af Find vej Dagen løber af stablen. Og nu starter planlægningen for alvor i klubberne.

DOF’s sekretariat har udarbejdet et hæfte med vigtig vejledning og anbefalinger til Find vej Dagen 2015. Husk at læse hæftet allerede nu – og brug det som opslagsværk frem mod Find vej Dagen.

Hent hæftet som pdf

Hvis du foretrækker en bladre-udgave på nettet, så følg linket nederst på siden.

Sidste frist for klarmelding til Find vej Dagen er den 11. januar 2015. Udfyld blot skemaet via linket på side 8 i hæftet. Gør det gerne i god tid inden fristen!

Find vej Dagen 2015 har særligt fokus på mobilen. Findveji.dk og undersiden findvejdagen.dk er i 2014 blevet mobil- og iPad-venlig. Samtidig arbejder mange klubber med at knytte mobile formidlingsløsninger (Find vej PLUS) til nye og eksisterende Find vej-projekter. Det bliver der særligt fokus på flere steder på Find vej Dagen 2015 med indvielser og spændende fortællinger om naturen, kulturen og historien.

Der er stadig midler i Find vej PLUS-puljen til mobilquizzer, tur-apps (Travel Tales), oplevelsespakker og foto-orientering. Spørg gerne Anne Marie V. Kamilles om mulighederne: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ud over de sædvanlige lette baner byder samtlige Find vej Dagens arrangementer på en lille mobilquizbane med fem poster og spørgsmål. Alle deltagere med fem rigtige kan deltage i lodtrækningen om en iPhone 6. Quizbanen kræver en ganske lille indsats fra arrangørklubben, da spørgsmålene er de samme over hele landet.

Find vej Dagen er som altid arrangeret af de danske orienteringsklubber og henvender sig primært til familier. Dagen er støttet af Nordea-fonden og har for fjerde år i træk LØBEREN som sponsorpartner. I både 2012, 2013 og 2014 var der over 3.000 deltagere på dansk orienterings store synlighedsdag.

Kontakt gerne koordinator for Find vej Dagen Martin Hedal for yderligere info om Find vej Dagen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://issuu.com/findveji.dk/docs/vejledning_anbefalinger_find_vej_da/0