Skip to main content

Knapt 700 børn til Naturløb i Haderslev Dyrehave

| Administrator | Nyheder 2014

Flot efterårsvejr og flot opbakning fra Haderslev Kommune

OK HTF med Jørn ’Jønne’ Andersen og hans trofaste hjælpere stod for arrangementet i det flotte kuperede terræn ved Nørskovgård i Haderslev Dyrehave.

Haderslev Kommune havde igen i år sørget for bustransport for alle skoler, og projektleder Dorte Evald fra kommunen bød velkommen og kunne konstatere, at Naturløbet i Haderslev med 684 tilmeldte i år tiltrækker flere og flere elever fra Haderslev Kommunes skoler.

I år måtte der lukkes for tilmeldingen en uge før tid, da loftet på ca. 700 deltagere var nået. Det betød, at flere skoler ikke nåede med.

Flaskehalsen var kommunens skolebusser, der havde andre opgaver denne dag, så stævnet i år skulle afvikles mellem kl. 09:00 og kl. 12:00.

Det bliver sikkert justeret til næste år, så alle interesserede kan få del i festen.

Aktiv Rundt i Danmarks projektleder Anders Flaskager, UC Syd i Haderslev kiggede forbi og kunne ved selvsyn konstatere, at Naturløbene fortsat er alletiders måde at få skoleeleverne aktiveret i naturen på her 5 år efter det første arrangement d. 21. september 2009 i Geografisk Have i Kolding.

Årets sidste Naturløb afvikles på Skolernes Motionsdag fredag d. 10. oktober i Dronninglund, hvor Aalborg OK traditionen tro står for arrangementet.

Naturløbene arrangeres for Aktiv Rundt i Danmark af de lokale orienteringsklubber i samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund og støttes af Nordea-Fonden.

http://www.aktivrundti.dk/naturloebet/tilmelding