Skip to main content

Over 1000 deltagere i Valbyparken i København

| Administrator | Nyheder 2014

Dansk Skoleidræt Københavns orienteringsstævne slog alle rekorder og afvikles nu over to dage

Maria Iben Sell-Petersen, Formand for Dansk Skoleidræt i Københavns Kommunes Orienteringsudvalg fortæller:

"For 5. år i træk gennemførte Dansk Skoleidræt i Københavns Kommune årets brag af et skoleorienteringsstævne i Valbyparken d. 1. og 2. oktober 2014.

Med 50 tilmeldte klasser over to dage og godt 1.000 kort i hænderne på de ivrige skoleelever fra 5., 6. og 7. årgang, var der fyldt godt op i parken med aktive hoveder og ben, der myldrede rundt alle vegne.

Orienteringsklubberne OK73, Lyngby OK og Amager OK stillede op med garvet og kompetent mandskab til at formidle den helt enestående sportsgren for alle de nysgerrige skoleelever.

Klasserne skulle gennemføre en 'poster i valgfri rækkefølge bane', hvor de skulle finde 24 poster i parken inden for en begrænset tid og derefter skulle de løbe en sprint-bane på Toms Super Sprint-bane, som var dedikeret den nyligt afdøde formand for OK73 Tom Norlin Petersen, der i de første 4 år stod for denne bane. Med hurtig og stor hjælp fra Inge Madsen og Bent Mortensen OK73 kunne løbet gennemføres med kort varsel, sammen med gode folk fra Lyngby OK og Amager OK.

Københavns Kommune er dybt taknemmelig over den indsats som de tre orienteringsklubber har ydet for de københavnske skolebørn og håber fremover at kunne gentage samarbejdet. Med klubbernes store bidrag og engagement giver de skoleleverne en fantastisk stor oplevelse og viser dem glæden ved orienteringssporten."