Skip to main content

Rolleændring i eliteudvalget

| Administrator | Nyheder 2014

Med virkning fra i dag overtager Helge Lang Pedersen rollen som (konstitueret) formand for eliteudvalget.

Thomas Jensen har fortalt mig, at han har bedt Helge tage over, og at Helge har accepteret. Jeg og hele DOFs hovedbestyrelse er glade for, at Helge vil påtage sig opgaven og alle i HB bakker op om Helge i den nye rolle, som han også havde fra 2004 til 2009.

Jeg har kun arbejdet sammen med Thomas i HB siden jeg blev valgt som formand i foråret, men jeg har lært Thomas at kende som en seriøs, dygtig og dedikeret eliteudvalgsformand. Jeg har respekt for og tillid til Thomas’ vurdering af, at Helge vil være endnu bedre på posten, og jeg glæder mig over, at de to fremadrettet vil arbejde tæt sammen, så posten kan overdrages på optimal vis.

Thomas: ”Grunden til at jeg har truffet denne beslutning er, at jeg er overbevist om, at Helge vil være langt bedre til at navigere rundt i det politiske miljø, man som eliteudvalgsformand befinder sig i. Helge har i kraft af hans tidligere erfaringer både i DOF og i hans erhvervskarriere de perfekte forudsætninger for at kunne løse opgaven som eliteudvalgsformand. Når man dertil lægger et helt enestående engagement, er jeg sikker på, at det vil være et stort løft for dansk eliteorientering, at Helge fremover varetager opgaven som eliteudvalgsformand”.

Helge: ”Jeg vil altid gerne hjælpe, når jeg bliver bedt om det, og jeg ser det som en stor tillidserklæring, at Thomas har bedt mig tage den opgave. Jeg er meget ydmyg over for nu at få en endnu mere aktiv rolle i at sikre, at Danmarks største orienteringstalenter bliver støttet bedst muligt. Vi skal hjælpe vores dygtige unge udøvere med at nå så langt som talentet kan bære på vejen mod deres drømmes mål. Vi skal samtidig sikre, at trænere og ledere får de bedste muligheder for at arbejde tæt sammen om at yde denne støtte. Jeg er i øvrigt rigtigt glad for, at Thomas har lovet fortsat vil være aktivt medlem af eliteudvalget og stille sin store viden om eliteorientering til rådighed.”

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Thomas (2443 5092) eller Helge (5123 1821).

Walther Rahbek, Formand