Skip to main content

DOF forlænger aftale med Trimtex

| Administrator | Nyheder 2014

Dansk orientering anvender også Trimtex-tøj i 2015-2018

DOF og Trimtex har netop indgået en ny 4-årig aftale for perioden 2015-2018, der betyder, at DOF's landshold også i de kommende år løber og cykler i Trimtex.

DOF ser Trimtex som en helt naturlig samarbejdspartner, der leverer orienteringstøj af en meget høj kvalitet, som vores udøvere er yderst tilfredse med. Det gælder såvel vores MTBO-landshold som landsholdet i fod-orientering. Gennem samarbejdet med Trimtex, der indledtes tilbage i 2003, er vores udøvere blevet udstyret med det nyeste inden for orienteringsbeklædning, såvel kvalitets- som designmæssigt, hvilket også har gjort, at mange af de danske orienteringsklubber har valgt Trimtex som tøjleverandør. Vi er derfor glade for at kunne fortsætte dette samarbejde i yderligere en 4-års periode.

Aftalen indebærer også, at seniorranglisterne også i de kommende år vil bære navnet Trimtex Cup.

Trimtex leverer teambeklædning til mange individuelle konditionsidrætter som langrend, løb, triatlon og cykling. Men det var indenfor orientering, det startede for 38 år siden:

"Å levere trenings- og konkurransetøy til orienteringsmarkedet er viktig for oss. Vi ønsker å være en kvalitetsleverandør, og ser det som en annerkjennelse at landslag, deriblant det danske, velger oss. Det gir oss verdifulle tilbakemelding i utvikling av nytt tøy, og gir et kvalitetsstempel på eksisterende kolleksjon. Vi ser frem til store O-prestasjonen i tiden som kommer", siger administrerende direktør i Trimtex Tor Eivind Augland.

http://trimtex.no/