Skip to main content

Orienteering Runners Copenhagen på banen igen

| Administrator | Nyheder 2014

Fra torsdag d. 28. august tilbydes igen ugentlig gratis træning i Københavnsområdet

Camilla Bergmann fortæller:

"Igennem foråret har Orienteering Runners Copenhagen, et orienteringsløbsprojekt søsat af Østkredsen, tilbudt træninger for unge i Københavnsområdet.

Projektet er igangsat med det formål at medvirke til at få flere unge til at interessere sig for orienteringsløb, og fastholde dem som allerede har interessen.

Projektet, som tog sine første spæde skridt i januar måned, kunne allerede i april tilbyde træning hver torsdag. Træningerne arrangeres på skift imellem trænerne i gruppen, som alle er unge orienteringsløbere.

Fra slutningen af august kan Københavnerne så igen prøve kræfter med orienteringssporten, da træningen starter op igen, efter en sommerferie-pause.

Orienteering Runners Copenhagen afholder træning hver torsdag kl. 17.30 i og omkring København. Træningerne er let tilgængelige, da disse er i cykel/s-togs afstand fra midtbyen. Der fokuseres på o-tekniske færdigheder og sidste torsdag i hver måned løbetrænes der på mindre stier på Amager Fælled.

Der er oprettet en Facebook-gruppe, som fungerer som et slags forum og et fællesskab for interesserede. I skrivende stund er der 226 medlemmer i gruppen, som er en blanding af nye og mere erfarne orienteringsløbere. Der informeres om træning, konkurrencer og ture via Facebook-gruppen."