Skip to main content

Fotovinder fra Find vej Dagen hjælper Herning OK

| Administrator | Nyheder 2014

Vinderen af et avanceret action-kamera fra LØBEREN og Garmin i Find vej Dagens fotokonkurrence hjælper nu Herning OK med en video. Præmieoverrækkelsen gav en hel side i Herning Folkeblad.

Blandt 65 indsendte billeder vandt Allan Simonsen fra Tjørring Find vej Dagens fotokonkurrence med 151 likes. Herning Orienteringsklub overrakte i denne uge den fornemme præmie fra LØBEREN og Garmin: et Virb Elite Action-kamera. Læs om det avancerede kamera på LØBERENS hjemmeside via linket nederst.

Torsdag fyldte overrækkelsen hele side to i Herning Folkeblad efter et godt stykke pressearbejde fra klubben.

Herning OK har nu aftalt med Allan Simonsen, at de i fællesskab vil lave en video om klubben med det spritnye action-kamera. Planen er, at klubbens ungdomsafdeling naturligvis skal involveres i optagelserne.

Asger Kristensen fra Herning OK tog efter overrækkelsen en snak med Allan Simonsen, der sammen med familien deltog i klubbens arrangement Find vej i Løvbakkerne på Find vej Dagen:

”Det er et billede at min datter i fuldt løb hen ad asfaltstien i Løvbakkerne. Ved at holde kameraet ca. 10 cm over jorden og ved at bruge en lukketid på 1/15 sekund fik jeg den helt specielle virkning. Jeg har ikke pyntet på billedet. Den specielle virkning kom helt af sig selv,” sagde Allan Simonsen om det teknisk flotte foto.

http://www.loberen.dk/product/kameraer/garmin-virb-elite-action-camera