Skip to main content

Orienteringsteknik-kursus i Vintersbølle Skov

| Administrator | Nyheder 2014

O-63 Vordingborg stod for et udfordrende kursus lørdag d. 26/4

Med godt 30 deltagere og fantastisk flot forårsvejr var arrangørerne af forårets V1, V2 og V3 kursus i Østkredsen glade og tilfredse efter lørdagens orienteringsteknik-kursus.

Der var deltagere fra 8 forskellige klubber primært fra Sydsjælland, men også deltagere fra København og Nordsjælland havde fundet vej til Kulsbjerg Skole Nyråd afdeling og Vintersbølle Skov.

Efter fælles kaffe med morgenbrød og velkomst kl. 09:00 fordeltes deltagerne på de tre kurser: V1 for begynderne, V2 for løbere, der løber mellemsvære baner og V3 for de mere erfarne, der løber svære baner.

På V3 kurset, hvor Troels Lassen var instruktør, var emnerne forenkling og kurveorientering.

Efter en kort introduktion til ”forenkling”, bestod formiddagens opgave i at gennemføre en 5,1 km lang bane på en kortskitse, som deltagerne selv havde tegnet ud fra en orienteringsbane på et almindeligt orienteringskort.

Efter fælles frokost, fortsatte V3 kurset med 2,5 km linjeløb på kurvekort, hvorefter der blev afsluttet med en 3,8 km lang bane på kurvekort… og så var kl. 15:00 og dagens program færdigt.

En udfordrende og intensiv dag på V3 med 11,4 km orienteringsteknik-træning, hvor selv erfarne folk som Jesper Børsting, Herlufsholm OK og undertegnede blev teknisk og fysisk udfordret i den efter sjællandske forhold kuperede Vintersbølle Skov.

Stor ros til instruktørerne Inge Hestbæk, Erik Bülow-Olsen og Troels Lassen og deres hjælpere fra O-63 Vordingborg.