Skip to main content

Søgaards fører Trimtex MTBO cup

| Administrator | Nyheder 2014

Efter MTBO camp'en på Bornholm er der nu kørt 3 afdelinger af MTBO Trimtex cup 2014. Tvillingerne Camilla & Rasmus Søgaard, Horsens OK har lagt sig i spidsen i hhv. D21 og H21.

Hos damerne fører Camilla knebent foran Caroline Konring, Søllerød OK. Lidt uventet har EM sølvvinderen på langdistancen fra 2013 endnu ikke vundet en afdeling, men har måtte nøjes med en anden- og to tredjepladser. Cæcilie Christoffersen, som i år er skiftet til OK Øst Birkerød, er nr. 3 efter bl.a. en sejr i første afdeling.

Hos herrerne fører Rasmus Søgaard rimelig sikkert efter en førsteplads i 1. afdeling og efterfølgende to andenpladser i de to World Ranking Event (WRE) løb på Bornholm lige før Påske. På de næste pladser følger de to Allerød OK ryttere Andreas Bergmann og Rasmus Lau Petersen.

Den fem dage lange camp på Bornholm blev afviklet med godt 250 elite- og motionistryttere lige før Påske. Johan Holkmann Jacobsen og OK Øst Birkerød stod bag den 9. camp i rækken - og det var faktisk på Bornholm det begyndte tilbage i 2006. Anno 2014 krydret med hele to WRE løb ved hhv. Rytterknægten i Almindingen og i Blykobbe nord for Rønne.

Det meste af den danske elite var til start og hos herrerne var der flere ex-landsholdsryttere til start og viste at de fortsat kan være med på det højeste niveau.

For underholdningens skyld er der også en samlet cup over 5 afdelinger og hos damerne vandt britiske Emily Benham, mens bedste dansker blev Rikke Kornvig, OK Pan Århus som nr. 6, Nina Hoffmann, OK FROS blev nr. 7 og Camilla Søgaard nr. 9.

Hos herrerne vandt russiske Anton Foliforov, mens Andreas Bergmann blev nr. 5, Bjarke Refslund, OK Pan Århus nr. 8 og Rasmus Lau Petersen nr. 9.

Næste opgave for MTBO landsholdet er World Cup i Nordsjælland 16.-18. maj - hvor der også er åbne baner. MTBO Trimtex cup'en kører igen medio juni i Skanderborg/Silkeborg.