Skip to main content

Find vej Dagen blev både råkold og royal

| Administrator | Nyheder 2014

Næsten 3.000 trodsede vejret og deltog begejstret i Find vej Dagen 2014. I Rude Skov gav Prins Christian og Prinsesse Isabella den fuld gas i skoven sammen med mor og far.

Det store smil var fremme i nord, syd, øst og vest, da 2.858 deltagere lørdag fandt vej til de 43 gratis arrangementer på Find vej Dagen 2014. Nordea-fonden, Dansk Orienterings-Forbund og de danske orienteringsklubber havde inviteret alle til at løbe eller gå på jagt efter poster i skove og parker over hele landet.

Søllerød Orienteringsklub havde besøg af en helt særlig familie, da D.K.H. Prinsesse Isabella, Prins Christian, Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik i sikker stil fandt 14 poster i skoven på små 20 minutter.

Koldt men godt!
Med et par minutters instruktion og et kort i hånden fandt både den kongelige familie og de øvrige deltagere på Find vej Dagen vej til de mange poster. Mange orienteringsklubber melder om dårlige vejrudsigter og koldt og vådt vejr på dagen – men samtidig også om meget entusiastiske og interesserede deltagere.

Efter Find vej Dagen er orienteringsklubberne klar med en række åbent hus-dage, hvor alle kan komme forbi, få grundig instruktion og finde vej til posterne. Læs mere på Find vej Dagens hjemmeside – se linket nedenfor. Følg også med på http://www.facebook.com/findveji

Sæt også kryds i kalenderen allerede nu: Find vej Dagen 2015 bliver afholdt lørdag den 25. april – i sol og 18 grader.

http://www.findvejdagen.dk