Skip to main content

Kongelig deltagelse på Find vej Dagen 2014

| Administrator | Nyheder 2014

Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik deltager i Rude Skov på Find vej Dagen den 5. april. Det bliver tredje år i træk, at Kronprinsen er med på Find vej Dagen.

Lørdag den 5. april deltager D.K.H. Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik i årets udgave af Find vej Dagen ved Søllerød Orienteringsklubs arrangement Find vej i Rude Skov. De skal på jagt efter poster i skoven præcis som de øvrige deltagere ved de 43 arrangementer på dagen.

Kl. 13.00 går starten for de kongelige deltagere bag Holte-Hallerne.

Find vej Dagen er en familievenlig, årligt tilbagevendende begivenhed, hvor de danske orienteringsklubber inviterer store som små til at finde poster i skove, parker og byer landet over. I 2014 er dagen blevet til i et samarbejde mellem Dansk Orienterings-Forbund og Nordea-fonden. Læs mere på:

http://www.findvejdagen.dk

Det er Kronprinsessens debut på Find vej Dagen, mens Kronprinsen har været med i både 2012 og 2013. I 2012 deltog D.K.H. Kronprins Frederik, Prins Christian og Prinsesse Isabella, mens Kronprinsen overrakte et IOC-trofæ til Dansk Orienterings-Forbund for arbejdet med Find vej i Danmark på Find vej Dagen i 2013.

I Rude Skov holder formand for Søllerød Orienteringsklub Niels la Cour Bentzon, formand for Dansk Orienterings-Forbund Walther Rahbek og direktør i Nordea-fonden Henrik Lehmann Andersen en kort tale, inden deltagerne løber og går af sted.

http://kongehuset.dk/Menu/kalender/kronprinsparret-deltager-i-find-vej-dagen-2014