Skip to main content

Landsholdssamlinger i udlandet

| Administrator | Nyheder 2014

Sprintholdet i Italien og hele landsholdet i Portugal

Mens rigtigt mange danske – og udenlandske – løbere var til Nordjysk 2-dages i weekenden i regn og rusk, forbereder landsholdet sig på især EM i Portugal om mindre end en måned. Sprintløberne var i Italien fra 12.3 til 16.3 og stødte til de andre landsholdsløbere, som er i Portugal fra 14.3-20.3. Så de kommer alle hjem fra ”det varme udland” til de første danske ranglisteløb ved Danish Spring i den kommende weekend.

Sprintløberne, Emma Klingenberg, Faaborg OK, Maja Alm OK HTF, Stine Bagger Hagner, Silkeborg OK, Andreas Boesen, OK Roskilde, Jakob Edsen, Aarhus 1900 og Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, tog til Italien til 5 dages intensiv sprinttræning, hvor de blandt andet skulle deltage i 2 konkurrenceløb med deltagelse af nogle af verdens bedste sprintløbere i MOC (Mediterranean Orienteering Championships). 1. og 3.etape var sprintløb, og da Emma vandt 1.etape (foran Maja) og Maja vandt 3.etape, må de danske piger igen siges at have vist flaget! Hos herrerne deltog Rasmus Thrane ikke, og Andreas fik 2 12.pladser som bedste dansker. Se evt lille video-sekvens med Emma på flg link: http://tv.worldofo.com/?id=1471.

Fra mandag har de så været sammen med de resterende landsholdsløbere til de helt afgørende forberedelser mod EM, der starter 9.4 i Portugal. Alle løbere fra Elitegruppen er også med for at få finpudset teknikken, dvs med roligt tempo på de fleste af træningspassene, så at man godt kan forvente, at de stadig vil have kræfter til weekendens 3 ranglisteløb.