Skip to main content

DOF indgår aftale med Palæ Cykler

| Administrator | Nyheder 2014

Dansk Orienterings-forbund har indgået en spændende samarbejdsaftale med Palæ Cykler, der er Specialized Eliteshop.

Aftalen retter sig naturligvis mest mod MTB-O landsholdet, hvor landsholdsrytterne med aftalen får nemmere adgang til et af de helt store mærker indenfor MTB-segmentet. Aftalen er konstrueret således at alle landsholdsryttere opnår en betydelig rabat ved at handle hos Palæ Cykler, men derudover indeholder aftalen en generel rabat på 15 % til samtlige medlemmer af Dansk Orienteringsforbund. Det er bare at henvise til aftalen, når man som medlem af DOF, ønsker at handle cykel hos Palæ Cykler.

Palæ Cykler er nok Specialized Eliteshop, men retter sig også til den almindelige forbruger. Der forhandles mærker som GIANT, Centurion, Kuota og Von Backhausen - og er du på udkig efter en landevejsracer eller almindelig hverdagscykel så forhandles dette også hos Palæ.

Palæ Cykler drives professionelt og engageret af Dennis Ebbesen, der har en stor portion erfaring som mekaniker for flere danske cykelnavne.

For mere information om Palæ Cykler, så besøg www.palae-cykler.dk eller find Palæ Cykler på FB – du må gerne 'like'.

Aftalen er forhandlet på plads af Elitekoordinator Bjarne Hoffmann og spørgsmål til aftalen kan rettes hertil:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller M: 21475277