Skip to main content

Mindeord for Orla Brydsø, Skive AMOK

| Administrator | Nyheder 2013

En af de store og markante kæmper i Dansk Orientering er gået bort. Orla Brydsø, ophavsmanden til Skive AMOK, sov stille ind den 26. december 2013. Orla har med ukuelig optimisme og stærk vilje kæmpet gennem lang tid mod svær sygdom, men måtte give op til sidst.

Orla har lige siden klubbens start været en meget stor del af idrætten, klublivet og kammeratskabet. Der skete ikke noget i Skive AMOK uden, at Orla var der. Skive AMOK var Orla, og Orla var Skive AMOK. Orla arbejdede ihærdigt med idrætten og holdt kursen til det sidste. Vi er Orla megen tak skyldig.

Ikke kun Skive AMOK, men hele den danske orienteringsidræt har værdsat og draget nytte af Orlas store indsats. Orla har været kasserer for Nordkredsen, pennefører i Midtjyllands Skovkarleklub, stævneleder for- og del af stævneledelsen ved flere stævner og ofte initiativtager til et arrangement. Men mest af alt var han en o-løber, der elskede sin idræt og konkurrencen.

Også andre grene af Skive AM har haft stor glæde af Orlas indsats og lyst til konkurrence. Orla var gennem mange år den store drivkraft omkring Skive Løbet og ikke mindst i forbindelse med stadion- og halbyggeriet. Orla var en god organisator og hædersmand af sjældent format.

Til Ellen, børn og børnebørn: I har mistet mest af alle. Vores tanker og opbakning går til jer i denne svære stund.

Dansk Orientering har mistet én af de store profiler. Orlas ånd og minde vil altid leve videre i Skive AMOK.

Æret være Orlas minde.

Gert Johannesen

Bisættelsen finder sted lørdag den 4. januar 2014 kl. 11.00 fra Resen Kirke, Kirkevej 25A i Skive.