Skip to main content

Ta' på trænerseminar

| Administrator | Nyheder 2013

I weekenden 23.-24. november inviterer DOF til trænerseminar for alle med interesse for træning af børn, unge, voksne, talent og elite

Igen i år samles trænere på alle niveauer til trænerseminar i Vejle en weekend i november.

Seminaret henvender sig til alle trænere, hvad enten man træner børn, unge, voksne, talent eller elite på klub-, kreds- eller forbundsplan.

Trænerseminaret vil delvist være opdelt i to spor:

Bredde-/børne-/ungesporet vil bl.a. have fokus på den ny 1-2-Træner uddannelse, som DOF i samarbejde med DIF udbyder i 2014. Deltagerne på Trænerseminariet vil gennemgå uddannelsen med henblik på selv at kunne tilbyde 1-2-Trænerkurser lokalt i 2014 (”teach the teacher”), samtidig med at de personligt bliver opdateret med nyeste viden og erfaringer indenfor Trænerrollen, træningsmiljø, skygning og Minitræning.

Talent-/elitesporet vil bl.a. sætte fokus på den fysiske træning, den røde tråd i forbundets talentarbejde samt have en workshop om talentcentrene og disses samspil med (ATK-)klubber og ungdoms- og juniorlandsholdene. Dette spor henvender sig i høj grad også mod den personlige træner for løbere i ATK’er og TC’er.

Se det fuldstændige program via linket herunder og skynd dig at tilmelde dig trænerseminaret i O-service senest 8. november, men gerne før af hensyn til planlægningen.

http://www.do-f.dk/forbund/dok/udd/Traenerseminar2013_indbydelse.pdf