Skip to main content

OK Pan Århus vandt Midgårdsormen

| Administrator | Nyheder 2013

OK OK Roskilde var suveræne blandt de mere rutinerede

Efter nyskabelsen sidste år med mørkningsetaper i en fantastisk solnedgang over Svanninge Bakker, var arrangørerne fra Silkeborg OK i år vendt tilbage til det klassiske format med start midt om natten og dermed den klassiske natløbsstemning i den lune sommernat op til starten. På førsteturen var det de unge talenter Viktor Gammeljord fra Snab og Jonas Falck Weber fra Tisvilde Hegn OK, der skabte et lille hul, men på den lange andentur fik Rene Rokkjær for Pan og Tue Lassen for Faaborg lukket hullet. Derefter var der hård kamp mellem Pan og Tisvilde Hegn OK over nogle ture indtil sidstnævnte desværre røg ind i et ærgerligt fejlklip. Der var mange gaflinger og de lå tæt, så man skulle virkeligt kontrollere numrene på posterne. Det var der desværre 8 af de 24 startende hold, der blev diskvalificeret på. Ærgerligt, når så mange klubber valgte at stille op og støtte et af dansk orienterings mest traditionsrige arrangementer.

Med Tisvilde Hegn OK ude af konkurrencen – selvom de endte med at have bedste tid af alle – kunne Rasmus Djurhuus til holdkammeraternes glæde løbe en sikker sejr hjem til OK Pan Århus en lille halv time foran et ungt FIF Hillerød hold med hele fire piger på holdet. Så gik der en lille time før Faaborgs gamle danmarksmester og landsholdsløber, Christian Nielsen, vandt duellen om tredjepladsen med Michael Sørensen i OK Østs farver. Dermed henviste de også lige præcis Horsens OK til femtepladsen.

De yngste deltagere i Tjalfe-klassen fik AllePiSk som vinder med Tisvilde Hegn OK og OK Snab på de næste pladser.

Nyskabelsen i år var klassen Elle for de lidt mere rutinerede løbere. Her var OK Roskilde helt suveræne, men det kan være de får lidt mere modstand, hvis klassen gentages næste år på Sjælland.

Arrangørerne sørgede for at det var muligt at campere på stævnepladsen, hvilket givetvis er et must for at skabe den særlige kombination af hygge og konkurrence, som altid har kendetegnet Midgaardsormen og som gør den til en succes for dens trofaste fans. Lad os håbe næste års arrangører på Sjælland tager ved lære af årets arrangement, så vi kan få et tilsvarende fint arrangement der.

http://silkeborg-ok.dk/silkeborgok/php/sok.php?side=lob.php&lob=81