Skip to main content

Juniorlandsholdet til JWOC i Tjekkiet

| Administrator | Nyheder 2013

Langdistance mandag den 1. juli

Det danske juniorlandshold rejste lørdag fra København til Hradec Králové i Tjekkiet. Efter ankomsten blev det til en enkelt sidste træning i relevant terræn. I dag er der løbet model events for mellem og lang. Og så er man ved at være klar til dette års version af JWOC. Der er langdistance mandag, kvalifikation til mellemdistancen tirsdag, mellemdistancefinale onsdag, hviledag torsdag, sprint fredag og stafet lørdag den 7. juli. Der deltager 317 unge kvinder og mænd fordelt på 39 nationer. Værterne lover konkurrencer på højt sportslig niveau med god resultatformidling med live resultater og GPS tracking samt TV reportage via tjekkisk TV.
Juniorlandstræner Emil Thorsen oplyste søndag aften: ”Vi er klar” Der havde netop været fælles holdmøde og derefter individuelle samtaler med de enkelte løbere. Langdistance løbes i Odolov nordøst for Hradec Králové Terrænet minder om vores hjemlige Himmelbjerg, og det ligger ifølge Thorsen godt til de danske løbere. Han anser dog svejtserne for at være favoritter. Miri Thrane Ødum, der for kort tid siden var på OK Pans vindende hold i Venla stafetten, sidder over på langdistancen på grund af lettere muskelsmerter i det ene lår. Hun ventes dog at være klar til de resterende konkurrencer. De øvrige løbere er alle klar.
Mandag er første danske løber i skoven Thomas Knudsen kl. 0952. Sidst startende dansker er Cecilie Friberg Klysner kl.1422. Alle i H20 løber med GPS, der kan følges live via linket fra kl. 1030

http://www.jwoc2013.cz/live?day=1