Skip to main content

Ida og Søren Bobach skifter til OK Pan Århus

| Administrator | Nyheder 2013

Og lørdag er OK Pan blandt favoritterne i Jukola stafetten

Med virkning fra 1. juli forstærkes OK Pan Århus markant på seniorsiden, når Ida og Søren Bobach skifter til klubben.

Nærmere præsentation burde være overflødig. Ida har allerede vundet senior VM-medalje og ligger i øjeblikket nr. 5 i World Cup. Ida har også gennem længere tid løbet internationalt for OK Pan og vælger altså nu at blive fuldgyldigt medlem, mens Søren er ny i den violette trøje. Søren er p.t. under genoptræning fra en drilsk fodskade. Før da leverede han blandt andet en fornem første tur ved VM i 2012, hvor han lagde grunden for herrernes flotte 6. plads.

Begge har boet i Århus gennem længere tid og giver udtryk for, at de gerne vil bidrage mere til et klubmiljø, hvor de bor i dagligdagen. Ida vil gerne bidrage yderligere til OK Pans pigesatsning og Søren giver udtryk for, at han gerne vil engagere sig mere i miljøet og bidrage til OK Pan Århus.

Og moderklubben, Silkeborg OK, giver de to den bedst mulige hilsen med på klubbens hjemmeside:

” SOK siger også tak for mange gode år i jeres selskab. Det har været dejligt at have jer her, ligesom det altid har været spændende og betydningsfuldt for klubben, at følge jeres færd ude i verden til alskens internationale orienteringskonkurrencer. Vi har også sat pris på jeres arbejdsindsats, ikke mindst i klubbens ungdomsafdeling, hvor I har gjort en stor indsats som trænere og været gode rollemodeller for de unge. På samme måde håber vi, at andre vil få glæde af jeres engagement og indsigt.

Førstepladsen i medaljestatistikken, får vi nok svært ved at bevare, men vi opgiver ikke på forhånd!

Vi ønsker jer alt mulig held og lykke på vejen videre. I skal altid være velkomne i SOK – også selvom det kun er på visit!”

Med skiftet bliver OK Pan Århus en endnu stærkere magtfaktor ved DM Stafet, men det er før set, at andre klubber har taget udfordringen op, så lad os se, hvordan udviklingen bliver.

Under alle omstændigheder er klubskiftet en klar anerkendelse til OK Pan Århus’ flotte elitearbejde, der giver markante resultater på såvel nationalt som internationalt plan.

Jukola
Allerede lørdag er Ida i aktion for OK Pan i den internationale version, når hun løber første tur på klubbens Jukola-hold. Stafetten kan følges via linket nedenfor. Klubben blev sidste år nr. tre i denne verdens største stafet og i år er unge Miri Thrane Ødum, Maja Alm og Emma Klingenberg på de øvrige ture.

Starten går kl.13.00 dansk tid, og det vindende hold ventes i mål små 3 timer efter kl.15.55 dansk tid.

Pigerne deltager for træningens skyld senere i herrestafetten, som starter kl.22.00 (dansk tid) med målgang ved morgenstunden, hvilket betyder natløb i de mørke finske skove, hvilket ikke afskrækker OK Pans dygtige piger. Natten er selvfølgelig lys i Finland, men primært Ida Bobach kommer til at dyste mod herrerne med pandelampe.

http://www.jukola.com/2013/en/