Skip to main content

JWOC precamp

| Administrator | Nyheder 2013

Juniorlandsholdets er ved at afslutte forberedelserne til juniorverdensmesterskaberne i Tjekkiet.

Juniorlandsholdet var i denne weekend samlet i Silkeborg. Juniorlandstræner Emil Thorsen kunne efter samlingen fortælle, at fokus havde været at simulere 2 af de forestående junior verdensmesterskabers første konkurrencer. Lørdagens program bestod blandt andet af 4 x 1000 m interval fulgt af 5 spurter á 30 sekunder. Oplægget lød på at man skulle løbe sig helt ud. Derefter fulgte et træningspas svarende til den lange distance ved mesterskaberne med lidt ekstra stigning lagt til. Om søndagen løb holdet en mellemdistance. 2 trænere Ane Linde og Jeppe Ruud udfordrede henholdsvis de unge kvinder og de unge mænd. Emil Thorsen kunne konstatere, at formen var imponerende god og at løberne var bedre end forventet både teknisk og fysisk.

Samlingen var også lejligheden, hvor de danske stafethold blev sat. Det er trænerteamet, der har fordelt løberne på holdene, mens løberne på de enkelte hold har en hvis medbestemmelse om, hvilken tur de løber. Stafetholdene ser herefter sådan ud:

1. Cecilie Klysner, FIF Hillerød
2. Miri Thrane Ødum, OK Øst Birkerød
3. Ita Klingenberg, Faaborg OK

1. Camilla Bevensee, OK HTF
2. Amanda Falck Weber, Tisvilde OK
3. Nicoline Klysner, FIF Hillerød

1. Magnus Dewett Kristensen, OK SNAB
2. Jakob Ekhard Edsen, Aarhus 1900
3. Thor Nørskov, Ok Øst Birkerød

1. Magnus Maag, Søllerød OK
2. Simon Thrane Hansen, Søllerød OK
3. Thomas Knudsen, OK Melfar

Ud over Emil, Ane og Jeppe deltog holdets fysiske træner Jesper Wendell og fysioterapeut Tine Louise Thomsen. Tina er ny på holdet, og hun er vikar for Ditte Olsen, der er på barsel.

http://www.jwoc2013.cz/