Skip to main content

Hæder og 20.000 kr. til Herning Orienteringsklub

| Administrator | Nyheder 2013

Fik Nordea-fondens pris som årets idrætsforening i Herning og Ikast-Brande Kommuner

Fra Herning Folkeblads artikel (Frits Nielsen):

På Nordeas årsmøde i MCH Herning Kongrescenter mandag aften blev der uddelt en nyindstiftet pris, Nordea-fondens Årets Idrætsforening i Herning og Ikast-Brande Kommune.

Hæderen tilfaldt Herning Orienteringsklub. Prisen blev overrakt af bankrådsmedlem Preben Staun fra Vildbjerg, som også er næstformand i Danmarks Idrætsforbund (DIF).

Fokus på børn og unge

Preben Staun er initiativtager til den nye pris, som går til en forening fra en af de to kommuner, der har markeret sig særligt positivt i årets løb inden for et udvalgt tema.

- Som en start har vi valgt, at hovedområdet skal være nye initiativer på børne- og ungdomsområdet, da det ligger Nordea-fonden meget på sinde at tilgodese særligt børn og unge, sagde Preben Staun og begrundede valget af Herning Orienteringsklub:

- Klubben har etableret mere end 25 baner med faste poster i Herning og Ikast-Brande Kommune til gavn og glæde for ikke blot børn og unge i skoletiden, men også orienteringsklubbens unge medlemmer, familier og spejdere og andre, der har lyst til at komme ud i naturen.