Skip to main content

Minitræning - Et sjovt fundament for orientering

| Administrator | Nyheder 2013

Søren Skaarup Larsen er manden bag et nyt træningshæfte fra Dansk Orienterings-Forbund.

Hæftet er skrevet til den træner eller leder, der har med 5-12 årige orienteringsløbere at gøre eller til den klub, der gerne vil starte et træningstilbud til de yngste op. Udover en teoretisk baggrund omkring træning af børn, fokuserer hæftet på praktiske råd og idéer til, hvordan man bedst afvikler træning for de 5-12 årige i orienteringssporten. Som titlen antyder, er hovedtemaet i hæftet, hvordan man giver unge orienteringsløbere det rigtige fundament at bygge videre på.

Hæftet beskriver blandt andet træningsmiljø, forældrenes rolle, træneren, fysisk og orienteringsteknisk træning af børn og indeholder derudover et øvelseskatalog med 25 lette øvelser, der kan afvikles hjemme i klubben.

Hæftet skal ses som et supplement til DOFs aldersrelaterede træningsbog ”Talentets udvikling – fra nybegynder til ekspert”.

Begge hæfter kan rekvireres fra DOFs sekretariat – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Prisen er kr. 50,00 for ”Minitræning – Et sjovt fundament for orientering” og kr. 75,00 for ”Talentets udvikling – fra nybegynder til ekspert”.

Det vil på DOFs Repræsentantskabsmøde lørdag d. 2. marts i Idrættens Hus være muligt at købe begge hæfter samlet til en forårskampagnepris på kr. 100,00.

http://buu.do-f.dk/log/subpages/Minitræning.pdf