Skip to main content

Medlemskonkurrencen 2012, November

| Administrator | Nyheder 2012

Amager OK (AMOK) blev månedens klub for november i kategorien "under 100" med en tilgang på 5 nye medlemmer - flot!

Fra formanden Jens Jørgen Lykkegaard har vi modtaget disse ord:

Rekruttering af medlemmer til AMOK satser vi på kan ske via "mund til mund" og vores hjemmeside. Vi får mindst 1-2 henvendelser på mail hver eneste uge og ofte flere fra personer, som ønsker mere viden om O-løb generelt og vores klub i særdeleshed. Vi bestræber os på at give hurtige, personlige (ikke-standardtekster) svar med indbyggede tilbud om at komme med til løb eller træning. Samtidig bliver alle henvendelser registreret i en mailgruppe "Medlemmer in spe" som meget ofte bliver brugt til at invitere til træningsaftener. I AMOK har vi trods vores beskedne størrelse lagt meget vægt på at have et træningstilbud hver uge, både mhp. løbende at kunne tilbyde interesserede deltagelse samt gøre det nemmere at fastholde nye medlemmer.

Mange hilsner
Jens

===

OK Øst Birkerød blev månedens klub - for anden gang! - i kategorien "over 100" med en tilgang på 6 nye medlemmer.

Fra formanden for OK Øst, Ellis Sommer, har vi modtaget disse ord:

Vi fortsætter "jagten" på nye medlemmer med de initiativer, vi fortalte om tidligere. Det lader til at især træningsudvalgets kursustilbud, ungdomsafdelingens hvervningsindsats og ikke mindst introudvalgets kampagner i forbindelse med "Find Vej"-projekterne virker.

Vi håber naturligvis på, at vi kan blive lige så gode til at fastholde alle disse nye medlemmer - det bliver den store udfordring.

venlig hilsen
Ellis byrgiel Sommer
OK Øst Birkerød

Tillykke til begge klubber!