Skip to main content

Nyt stærkt juniorlandstrænerteam

| Administrator | Nyheder 2012

To nye trænere til juniorlandsholdet fra 2013

Med Bjarne Hoffmanns farvel til juniorlandsholdet, har DOF haft opslået stillinger som trænere for junioreliten. Det resulterede i hele 10 ansøgninger – heraf fra mange dygtige og velkvalificerede ansøgere.

På baggrund af ansøgningerne er det besluttet, at junioreliten i 2013 vil blive ledet af Emil Thorsen og Jeppe Ruud, mens Jesper Wendell bliver fysisk træner. Ane Linde og Ditte Olesen er fortsat en del af teamet som ulønnede holdledere. Herunder følger en kort præsentation af de ”nye” ansigter.

Jeppe Ruud
Jeppe er orienteringsløber, medlem af FIF Hillerød, 27 år og bor i øjeblikket i Oslo, hvor han er i gang med en master i idrætsfysiologi. I Oslo er han juniortræner i Bækkelagets Sportsklub, ligesom han i flere år har været leder i Østkredsens U2-gruppe. På juniorlandsholdet vil Jeppe sammen med Emil Thorsen arbejde med løberopfølgning og stå for organiseringen af samlinger og lejre, ligesom han vil have hovedansvaret for det tekniske træningssetup.

Jesper Wendell
Jesper er det andet nye ansigt i junioreliten og vil for mange orienteringsløbere også være et helt nyt bekendtskab. Jesper er 38 år, bor i Farum og har en kandidatuddannelse i Idræt/Humanfysiologi fra Københavns Universitet. Jesper er idrætsleder i Forsvaret og tidligere cheftræner for det danske landshold i militær 5-kamp, ligesom han har stor erfaring med personlig træningsvejledning primært indenfor atletik. På juniorlandsholdet vil Jesper primært beskæftige sig med den fysiske træningsplanlægning og -opfølgning, deltage i tests samt planlægge den ikke-orienteringstekniske træning på samlinger.

Yderligere oplysninger:
Michael Sørensen, direktør, Dansk Orienterings-Forbund, tlf. 4196 9370.