Skip to main content

TRIMTEX Cup og LØBEREN League afgøres

| Administrator | Nyheder 2012

Med FIF-sprint i Nødebo og Jættemil i Danstrup-Krogenberg i weekenden

I den kommende weekend lukker FIF Hillerød og OK 73 sæsonen 2012 med ranglistesprint i Nødebo og den 49. Jættemil i Danstrup-Krogenberg og Nyrup Hegn.

Afgørelsen i herrernes TRIMTEX Cup kan blive ganske spændende. Tue Lassen, Faaborg, fører, men er ikke tilmeldt i weekenden og da Rasmus Thrane Hansen, Søllerød, der ligger på andenpladsen, er tvivlsom starter på grund af en rygskade, kan ranglisten ende med dødt løb mellem Claus Hallingdal Bloch, OK Pan Århus og Søren S. Sørensen, FIF, der begge p.t. har 456 points. Men kort bag dem ligger Rasmus Djurhuus, OK Pan, der i hvert fald er blandt favoritterne ved søndagens Jættemil, der under alle omstændigheder tæller med i ranglisten. Ved lørdagens sprint har Claus fordelen af sidste start lige efter RunO Olsen, Tisvilde Hegn OK, der også er en rigtigt dygtig sprintløber.

Dameklassen bliver et opgør mellem Ida Bobach, Silkeborg OK, og Signe Klinting, FIF. De har begge 590 points før weekendens løb, men Signe med et løb mere og alt peger på, at Ida løber sejren hjem i weekenden, selvom Signe har vist en støt stigende formkurve i år med en perlerække af imponerende resultater ved EM og VM. Maja Alm, OK HTF, ligger nr. 3 på ranglisten med færre løb. Og da Maja ikke stiller op i lørdagens sprint, fordi hun samtidig deltager i de nordiske mesterskaber i cross i Tårnby, er hun ikke kandidat til ranglistesejren. Vi forventer dog at se Maja på startstregen ved søndagens Jættemil.

I juniorernes LØBEREN League er det mest spændende, om Marius Thrane Ødum kan komme bagfra fra den nuværende 4. plads og tage sejren. Marius har vundet 5 afdelinger, men har ikke så mange løb som Jakob Ekhard Edsen, der jo er en super stærk sprintløber. Hos juniorpigerne har Marius´ søster Miri Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, de klart bedste kort på hånden til at tage sejren.

Både lørdag og søndag løber juniorer og seniorer samme bane, så juniorerne kan få et direkte vidnesbyrd om, hvor de ligger i forhold til seniorerne. Specielt i søndgens Jættemil bliver det interessant at følge deltagerne, da løberne starter samtidig. Eliteudvalget skylder OK 73 en stor tak for at have accepteret at forkorte seniorbanerne ved den traditionsrige Jættemil for at gøre dette muligt.

FIF-sprintens hjemmesiden findes via linket nedenfor.

http://www.fif-orientering.dk/fif/loeb/sprinten