Skip to main content

Novo Nordisk SportsCamp 2013

| Administrator | Nyheder 2012

Orientering er med på programmet i Furesø i uge 28

Novo Nordisk SportsCamp for de 11-15 årige har været afholdt siden 2004 og omfatter nu over 20 sportsgrene fordelt på en række forskellige SportsCamps rundt om i landet i skolernes sommerferie.

Orientering er i 2013 med på SportsCamp Furesø i uge 28 med start mandag d. 8. juli sammen med fodbold, håndbold, badminton, bordtennis, amerikansk fodbold, multisport og dans.

SportsCamp-tilbuddet skal ses som et ekstra tilbud i sommerferien til de 11-15 årige medlemmer i orienteringsklubberne landet over.

Udover en uges kvalificeret træning sammen med orienterings-venner fra hele landet, får man mulighed for at møde en masse nye sportsinteressere børn og unge fra andre sportsgrene og få en oplevelse for livet!

SportsCamp-tilbuddet er et godt supplement til B&UUs traditionelle og populære Kredssommerlejre.

Samarbejdet med Novo Nordisk SportsCamp indeholder også et godt tilbud til vores unge ledere/trænere, idet de får mulighed for at blive ansat som instruktører på SportsCamps rundt om i landet. De vil således kunne få et meningsfuldt sommerferie-job og møde andre unge ledere/trænere fra andre idrætsgrene og en masse glade og motiverede børn.

http://www.sportscamp.dk/sportsgrene/orientering