Skip to main content

MTBO World Cup til Danmark

| Administrator | Nyheder 2012

Første runde af MTBO World Cup 2014 afvikles i Nordsjælland

Danmark og OK Øst Birkerød har fået tildelt værtskabet for første runde af MTBO World Cup i 2014. Runden kommer til at bestå af tre discipliner:

- Sprint i Forskerparken, Hørsholm
- Langdistance i Teglstrup Hegn
- Stafet i Gurre

Tilladelserne er endnu ikke på plads, men de nævnte områder er hermed spærret for relevante deltagere. Se nærmere afgrænsning på nedenstående link.

Stævnecenter bliver ved Danhostel, Hillerød, som tidligere har været benyttet til MTBO-camp og da OK Øst Birkerød stod som arrangør af MTBO EM/JVM i 2009. Arrangementet bliver ledet af Jan Eg Pedersen; den øvrige organisation vil begynde at tage form snarest.

World Cuppens 2. runde køres i forbindelse med O-ringen i Sverige i midten af juli, mens de sidste løb køres i forbindelse med VM i Polen i slutningen af august.

I 2011 blev det til dansk sejr i MTBO World Cuppen for herrer ved Erik Skovgaard Knudsen, mens Rikke Kornvig samlet blev nr. 3 hos damerne. De har begge været meget flittige på cyklen i 2012, men kortet er blevet lagt til side, så bedste danske placering i år var Nina Hoffmanns 15. plads.

http://goo.gl/maps/B2Ayz