Skip to main content

Medlemskonkurrencen 2012, september - 2

| Administrator | Nyheder 2012

Kolding OK blev Månedens klub september 2012 i kategorien

Formand Susanne Højholdt skriver til os:

Kolding Orienterings Klub har igennem rigtig mange år arbejdet med at få skolerne inddraget i sporten, ved både at tegne skolekort over alle skoler i et samarbejde med Kolding Kommune, hvor kommunen har stillet poster og kompasser til rådighed for skolerne. Dette har været et langt træk over rigtig mange år, og vi kan ikke sige vi direkte har fået nye medlemmer af det. Dertil startede vi også Naturløbet op og havde igen i år skolebørn ude at løbe til Naturløbet.

"Find vej i" projektet har vi senest arbejdet ihærdigt med, og delte inden 28. april foldere ud i kvarteret omkring Marielundskoven, for at sikre at skovens naboer blev opmærksomme på mulighederne i skoven.

Direkte adspurgt siger de nye familier at det er en blanding af ovenstående. Udover at familierne har søgt en fælles sport, så er det snak i skolen, søgning på internettet og folderen i postkassen der har fået dem ind i sporten.I dagligdagen er det vores onsdagstræning med efterfølgende spisning der giver en god grobund for at komme ind i miljøet og føle sig hjemme. Der har vi muligheden for at snakke, instruere og lære hinanden at kende uden at stå i kulden og fryse, og alle skal skynde sig hjem og spise. Børnene får oftest også sat en leg i gang i baghaven, som integrerer de nye børn på en enkel måde. De fleste nye vi får ind i klubben tager spisningen til sig, og nævner tit hvor fantastisk det er. Timen efter træningen har også gjort det nemmere at få de nye medlemmer til at forstå hvordan sporten fungerer, og få dem tilmeldt rigtige løb. Halvdelen af vores 75 mands store trup i weekendens divisionsturnering er faktisk nyere medlemmer.

Desværre kan man ikke se teksten på diplomet, men halvdelen af de nye september medlemmer er med på billedet.
De nye medlemmer som er kommet til klubben i september måned, er 3 familier (forælder/forældre med børn) og en mor til flere medlemmer. Alle 4 familier har nævnt, at de har ledt efter en sport de kunne være fælles om.

Klik her for at se billedet i stor størrelse