Skip to main content

Maja Alm og Tue Lassen danske mestre på Lang

| Administrator | Nyheder 2012

På udslagsgivende baner i Husby Klitplantage

DM på lang distance blev i dag afviklet i Husby Klitplantage. Løbet var samtidig 7. delkonkurrence i seniorernes rangliste, TRIMTEX Cup.

Hos herrerne var der favoritsejr til Tue Lassen, der trods sin skade i foråret konsoliderede sin førsteplads på ranglisten med en sejr på over 5 minutter foran Søren Schwartz, FIF Hillerød. På tredjepladsen var løbets helt store overraskelse, Jonas Munthe, Mariager Fjord OK. Jonas er kendt som en hurtig og effektiv postudsætter på elitens samlinger, men det var alligevel en stor positiv overraskelse, at han kunne sætte mange af de løbere til vægs, som han normalt sætter poster ud for.

Maja Alm vandt en tilsvarende klar sejr med over 5 minutter og erobrede således endnu et dansk mesterskab. Signe Klinting, FIF rundede en flot sæson af med at erobre sølvet og med Masha Semak, Farum, på bronzepladsen.

I ældre damejunior vandt Ita Klingenberg, Faaborg i søster Emmas fravær. Emma skal passe på sine ben efter en lang succesrig sæson og stod over i dag efter at have lagt grunden til stafetsejren lørdag. Yngre damejunior gav dobbeltsejr til søstrene Cecilie og Nicoline Friberg Klysner fra FIF.

Ældre herrejunior blev i Marius Thrane Ødums fravær vundet meget sikkert af juniorlandsholdskollegaen Jakob Ekhard Edsen, Århus 1900 foran Mikkel Sørensen fra Melfar. Yngre herrejunior gav kneben sejr til Simon Thrane Hansen, Søllerød OK foran Joakim Sehested Sie, OK Øst.

Hermed er en lang flot landsholdssæsson slut for seniorernes vedkommende og der er plads til nogle ugers afslapning før forberedelserne til næste sæson starter i oktober med deltagelse i langdistanceløbet, Blodslitet, i Norge. I november afvikles så de sidste afdelinger af såvel seniorernes TRIMTEX Cup som juniorernes Løberen Junior League i Nordsjælland.

Uddrag af resultatlisten

D 21, 10,275 km
1. Maja Alm, OK HTF Haderslev, 1:24:22
2. Signe Klinting, FIF Hillerød, 1:29:18
3. Masha Semak, Farum OK, 1:31:37

H 21, 15,05 km
1. Tue Lassen, Faaborg OK 1:39:30
2. Søren Schwartz, FIF Hillerød 1:44:51
3. Jonas Munthe, Mariager Fjord OK 1:46:10

Alle resultater følger på arrangørernes hjemmeside nedenfor.

http://www.herning-orienteringsklub.dk/herning-orienteringsklub.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=967&Itemid=107