Skip to main content

Medlemskonkurrencen 2012

| Administrator | Nyheder 2012

Månedens klub august 2012 i kategorien "små klubber" blev PI-København med en tilgang på 4 medlemmer.

Formand Jan Kofoed Nielsen fortæller:
"Vi bruger normalt primært vores energi på at rekruttere nye, unge kollegaer, som vi forsøger at lokke til en anden og bedre måde at komme ud at løbe på (i stedet for asfalt eller løbebånd), men vores fremgang i sidste måned tæller bl.a. også et par, der for 8-10 år siden løb en del orienteringsløb.
De har i de mellemliggende år prøvet andre motionsformer, men havde hørt og set at vi skulle ud og løbe en 3. divisionsmatch, hvorfor de nu igen gerne ville en tur i skoven og mærke suset.
Efter en kort forklaring om at man nu konsekvent bruger elektronisk tidstagning, gik det i fuldt firspring ud gennem Grønholt Hegn, som om det var i sidste uge, de sidst var i skoven til O-løb.

Samlet blev PI-København i søndags nummer 2 i ØstKredsens 3. division, hvilket betyder at vi søndag d. 23/9 skal løbe om oprykning til 2. division, hvilket vi aldrig har prøvet før.
Vi får garanteret kam til vores hår, da vi formentlig ikke kan stille nær så mange løbere som de andre 3 klubber, men der skal da som altid løbes for at vinde. Det kunne da også være at der kom flere af vores pt. knapt så aktive løbere i skoven, nu hvor virkelig er noget at løbe om."

OK Pan Aarhus har vundet titlen som månedens klub i kategorien "store klubber" for anden gang, denne gang med en fremgang på 8 medlemmer.

Formand Ebbe Møller Nielsen fortæller:
"Vi er stolte af igen at 'vinde'. Vores diplom fra sidst er hængt op og er meget inspirerende!

Tænker at vores succes / medlemstilgang bunder i:
Flittigt børne /ungdomsarbejde og spin off fra Find vej I dagen i foråret.
I tillæg har vi haft vores klubtrænere til at lave specielle oplæg efter Find vej i dagen og vores Femina løb. Lille med OK respons!
Meget intensivt fokus på familier med børn er nøgle tror jeg….."