Skip to main content

Nyt samarbejde med Dansk Skoleidræt

| Administrator | Nyheder 2012

Ny samarbejdsaftale med Dansk Skoleidræt giver alle skoleklasser mulighed for at deltage i et undervisningsforløb i foråret og et 'Find Vej Skolemesterskab' den 13. april.

Alle landets skoleklasser får i 2013 i uge 14 og 15 mulighed for at deltage i et forløb med introduktion til orientering.

Forløbet vil især være egnet til idrætsundervisningen i 3.-7. klasse og består af introduktionshæfter (’Lær at finde vej’-hæfter) til alle elever, 3-5 konkrete øvelser og muligheden for at deltage i et skolemesterskab for interesserede elever, forældre og lærere lørdag den 13. april i forbindelse med ’Find vej i Danmark’-dagen 2013.

’Find Vej Skolemesterskabet’ handler om at finde så mange poster som muligt på ’Find vej i Danmark’-dagen. Alle kan være med, og hver person – også voksne – kan bidrage med poster til en skole. Der vil naturligvis være en attraktiv præmie til vinderskolen.

Alle orienteringsklubber har som i 2012 mulighed for at være med på ’Find vej i Danmark’-dagen. Det nye samarbejde med Dansk Skoleidræt skal blandt andet bidrage til, at klubberne får en endnu bedre indgang til skolerne fremover. DOF sender sidst i september et hæfte ud om ’Find vej i Danmark’-dagen 2013.

”Vi er utroligt glade for, at vi med den nye aftale med Dansk Skoleidræt kan supplere Naturløb og Find vej i Skolen med et tilbud, der rammer lige ned i skoleklassernes undervisning. Samtidig satser vi på, at rigtig mange lokker deres forældre, søskende og venner med på jagt efter poster den 13. april,” siger DOF’s direktør Michael Sørensen.

Det indgår også i samarbejdsaftalen, at Dansk Skoleidræt fremover distribuerer ’Lær at finde vej’ til interesserede skoler.

Bag aftalen står Dansk Orienterings-Forbund, Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Skoleidræt.