Skip to main content

Bliv diplomtræner - nye hold starter til efteråret

| Administrator | Nyheder 2012

Den populære diplomtræneruddannelse, der er den naturlige overbygning på forbundets egne Træner 1 og Træner 2 udbydes nu igen i regi af Danmarks Idræts-Forbund.

Uddannelsen består af 180 lektioner på den generelle DIF-del fulgt op af en orienteringsspecifik specialforbundsdel på ca. 30 lektioner – alt sammen fordelt over en periode på halvandet år fra januar 2013 til sommeren 2014, idet der dog også afvikles et komprimeret forløb henover vinteren 2012/2013.

Betingelsen for optagelse er gennemført træner 1 og træner 2 uddannelse eller tilsvarende. Prisen for uddannelsen er 28.000, men der gives et tilskud til kursister, der indstilles af specialforbundet, på 10.000 kr.

Se meget mere om diplomtræneruddannelsen, inkl et videoklip fra undervisningen, på nedenstående link, hvor der også findes tilmeldingsblanket.

Bemærk, at tilmeldingen skal ske til DOF, som indstiller ansøgeren til optagelse på uddannelsen. Fristen for indsendelse til DOF er torsdag 20. oktober (komprimeret forløb dog 20. september).

Er du interesseret eller har du spørgsmål vedrørende diplomtræneruddannelsen, så kontakt Michael Sørensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 41969370.

http://www.dif.dk/UDDANNELSE_OG_VIDENSBANK/kurser/traeneruddannelse/diplomtraeneruddannelsen.aspx