Skip to main content

Naturløbet i Birkerød

| Administrator | Nyheder 2012

Knapt 200 elever fra 5.klasserne i Birkerød kom tættere på naturen

OK Øst med Ellis Sommer i spidsen stod for et fint arrangement med poster i valgfri rækkefølge i Eskemoseskov og supersprint på Langedamsengen.

Regnen holdt sig væk det meste af dagen, så det var først til præmieuddelingen, at paraplyerne og regntøjet blev fundet frem.

Der blev som altid til Naturløbene virkelig gået til den - ikke mindst på supersprinten, hvor flere elever løb flere runder for at forbedre deres tid.

En lærer fra Toftevangskolen kunne fortælle, at hun via materialet omkring Naturløbet, som hun havde fået tilsendt, da hun tilmeldte sin klasse, var blevet opmærksom på Find vej i Bistrup Hegn. Hun havde derfor benyttet de faste poster i Bistrup Hegn som forberedelse til Naturløbet, og en anden lærer fra Høsterkøb Skole glædede sig over Find vej i Rude Skov, som han så frem til at benytte i undervisningen fremover.

Naturløbene og Find vej i Skolen er helt sikkert med til at højne niveauet i skole-orienteringen og skabe øget synlighed for orienteringssporten blandt elever og lærere i folkeskolen i disse år.

http://www.aktivrundti.dk