Skip to main content

Favoritsejre i første test-/iagttagelsesløb

| Administrator | Nyheder 2012

Ved førstedagen af iagttagelses- og testløbsweekenden i Stagsrode skov var der sejre til favoritterne i de fleste klasser.

I TRIMTEX Cup damesenior viste Ida Bobach, Silkeborg OK, storform ved at distancere den nykårede EM-bronzevinder, Maja Alm, HTF, med over 2,5 minut på den 5,9 km lange bane. Begge er allerede udtaget til EM og der var da også yderligere 3,5 minut fra Maja ned til nr. 3, EM-deltager Signe Klinting, FIF. Unge Lea Reime, Farum OK, var forfriskende kort efter Signe – blot 40 sekunder var der til Leas 4. plads.

Bare 1:13 minut skilte de 6 første herreseniorer i løbet, der var årets tredje afdeling af TRIMTEX Cup. Der var en god blanding af ungdom og rutine. Rasmus Djurhuus, OK PAN Århus, var så vel videre fra de skadeproblemer, der holdt ham fra EM-stafetten, at han med et halvt minut henviste Claus Hallingdal Bloch, ligeledes OK Pan Århus, til andenpladsen. En god opmuntring til Claus, der efter et forrygende kvalifikationsløb ved EM-sprinten måtte konstatere, at en post var blevet overset. Unge Søren Schwartz, FIF, viste berettigelsen af sin EM-udtagelse med 3. pladsen, 4 sekunder foran tilbagevendte Tue Lassen, Faaborg OK. En god bekræftelse af, at Tue er på vej tilbage fra skadespausen. Brødrene Søren og Christian Bobach måtte begge udgå. Søren med en beskadiget hånd og Christian med et kraftigt vrik. På dagens 5. og 7. plads holdt både Rasmus Thrane Hansen og Rune Olsen imponerende fart, men begge bommede strækket til sidste post - og Rune havde yderligere et bom tidligt på banen, der ser ud til at have kostet ham en topplacering.

I Løberen League, der er nået til 4. afdeling, var der favoritsejre til Marius Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, og Emma Klingenberg, Faaborg OK. Mens Jakob Ekhard Edsen, Århus 1900 blot var et halvt minut efter Marius, var Emma næsten 3,5 minut foran Cecilie F. Klysner, FIF, og Miri Thrane Ødum, OK Øst. Camilla Bevensee, OK HTF, var blot 10 sekunder efter de to på 4. pladsen.

I D 16, hvor der kæmpes om 4 pladser til EYOC i Frankrig, så vi endnu et opgør mellem klubkammeraterne i Tisvilde Hegn OK, Nikoline Tillingsøe og Amanda Falck Weber. Denne gang med Nikoline 1,15 foran. På 3. pladsen var Agnes Jonsson, Søllerød, blot 13 sekunder efter Amanda. Stortalentet Mikkel Aaen, Farum OK, var halvandet minut foran Thomas Knudsen, Melfar. Derfra var der yderligere 2,45 minut ned til Mikkels klubkammerat, Malthe Gaarsdal.

Se alle resultater via linket nedenfor.

I morgen, søndag løbes der lang distance i klassiske Frederikshåb Plantage.

http://www.horsensok.dk/lob/26.maj-2012-Testlob-Mellemdistance/