Skip to main content

Bliv medlem af ATK-familien som ATK-Light medlem.

| Administrator | Nyheder 2012

Med udgangen af 2011 sluttede ATK-projektet. De deltagende klubber var enige: Vi fortsætter også efter proejktafslutning efter ATK-konceptet. Nye klubber kan nu blive ATK-Light klubber.

Med udgangen af 2011 sluttede det 3-årige DOF/TeamDanmark ATK-projekt. De deltagende klubber var enige: Vi fortsætter også efter proejktafslutning efter ATK-konceptet.
Følgende væsentlige begrundelser blev anført:
-\tvi har fået mere målrettet og strukturereret træning.
-\tdet har fremmet tilgang fastholdelse og motivation hos de unge.
-\tdet har skabt fokus på løbernes udvikling.
-\tvi har fået ros fra forældrene.
I forbindelse med evalueringen blev fra flere sider påpeget nødvendigheden af at søge ATK-konceptet udbredt til klubber, der ikke har været med i projektforløbet og gerne til alle klubber, der kunne tænke sig at arbejde med ATK.
ATK-projektet ’Godt træningsmiljø for orienteringstalenter’ handler om at omsætte det beskrevne træningskoncept i ’Talentets Udvikling – fra nybegynder
til ekspert’ til handling.
Gennem struktureret arbejde med løbere og trænere sker der en udvikling af alle, med udgangspunkt i den enkeltes niveau.

Klubber, der kunne tænke sig at blive en del af ATK-familien, opfordres derfor til at melde sig for at blive ATK-Light medlem.
Det indebærer, at klubben tilbydes et ATK-opstartskursus, hvor konceptet med anbefalinger og erfaringer fra det 3-årige projektforløb præsenteres. Efterfølgende tilbydes klubben et opfølgningsbesøg af en ATK-konsulent i 2012 eller 2013. Kurset og opfølgningsbesøget samt en udviklingsbonus på 2000 kr. betales af ATK-projeket.
Interesserede bedes kontakte K. K. Terkelsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) inden 30. juni 2012.