Skip to main content

Kvicklys Kulturpris til Allerød Orientering

| Administrator | Nyheder 2012

De 10.000 kroner blev overrakt ved Lillerød brugsforenings generalforsamling

Allerød Orienteringsklub blev årets modtager af Kvickly-prisen og de medfølgende 10.000 kr., blev det afsløret tirsdag aften 17. april, da generalforsamlingen i Lillerød Brugsforening fandt sted.

"Vi taler om en prismodtager, der udnytter skoven i fuldt omfang. En meget aktiv forening med mange år på bagen, der favner både motionister og elite, familier og børn og alle aldersklasser, og som gør utroligt meget for alle medlemsgrupper. En klub, der i 2012 har 151 medlemmer, hvoraf de 40 procent er mellem 1-18 år," sagde bestyrelsesmedlem Allan Risager i sin pristale. Han fortsatte:
"Klubben handler om hygge, sjov, motion og sociale behov, men også om dybt seriøs sport på højt plan - siden 2011 har der sågar været en verdensmester blandt medlemmerne. Og så dyrker man sågar sin sport også på cykel."
"Nu kan det ikke holdes tilbage længere: Prismodtageren er Allerød Orienteringsklub," sagde Allan Risager.

Formand for Allerød Orienteringsklub, Troels Bent Hansen, takkede varmt for prisen.
"Vi er ikke så synlige, så det er vigtigt, at vi er aktive og gør noget for at gøre opmærksom på os selv. Vi er meget glade for Kvicklys støtte, også i det daglige samarbejde," sagde Troels Bent Hansen og opfordrede deltagerne i generalforsamlingen til at forsøge sig med orienteringssporten.
"Vi har lavet Allerøds største idrætsanlæg. Der er markeret ruter med pæle i skoven, og på vores hjemmeside kan man printe kort ud. Det er bare at komme i gang."

indsendt af Gert Nielsen