Skip to main content

Fotokonkurrence

| Administrator | Nyheder 2012

Deltag i Dansk Orienterings-Forbund og magasinet Orienterings fotokonkurrence 2012 - og vind et Find vej i Danmark-træningssæt fra Trimtex

Dansk Orienterings-Forbund og Orientering lancerer nu en fotokonkurrence. Der er præmier til bedste foto i to forskellige kategorier:

1. Find vej i Danmark-familien
Billedet skal indeholde en familie, et kort og en Find vej-post. Familien må ikke bære klubtøj. Derudover er der frie rammer.

2. Orienteringsløberen: Billedet skal indeholde en eller flere orienteringsløbere (eller MTBO'ere). Derudover er der frie rammer.

Præmien til vinderen i begge kategorier er et specialdesignet Find vej i Danmark-træningssæt fra Trimtex til en værdi af 1600 kr. De to vinderbilleder bliver desuden bragt i næste nummer af Orientering.

Send meget gerne flere billeder ind til konkurrencen. Billeder af både nyere og ældre dato er velkomne, så længe de lever op til ovenstående krav. Husk at spørge om lov til at fotografere de personer, der er med på billedet.

Når du sender billeder ind til konkurrencen, giver du samtidig tilladelse til, at billederne må bruges i Orientering og i forbundets markedsføringsmateriale fremover (fotografen bliver naturligvis krediteret).

Juryen består af redaktør for Orientering Tommy Heisz, direktør Michael Sørensen og formand for breddeudvalget Lisa Tantholdt. Det bedste billede kåres i august 2012.

Sidste frist for indsendelse af billeder er 15. juni 2012. Send alle billeder til udviklingskonsulent Martin Hedal (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) - mailboxen kan godt klare store filer, og det er vigtigt, at billederne er i så høj opløsning som muligt.