Skip to main content

Live-tracking ved DM-nat

| Administrator | Nyheder 2012

- med verdenspremiere.

Ved DM-nat i Kolding vil der være live-tracking, så folk på stævnepladsen og hjemme ved PC'en kan følge med i favoritternes kamp i H21 og D21.

I tillæg til at vise løbernes vejvalg registrerer gps-systemet også løbernes passage af posterne og kan dermed generere stræktider live for alle de trackede løbere.

Ved weekendens DM i Stenderup vil der tilmed blive lanceret en lille verdensnyhed, da disse live stræktider vil være tilgængelige for folk, der har deres smartphone ved hånden. Så hvad enten folk med interesse for DM nat lørdag aften sidder ved et middagsselskab eller står ude på stævnepladsen, vil de kunne se stræktider opdateret live på deres smartphone via mobile.tractrac.com.

Live-tracking med kort, baner og vejvalg vil først blive offentliggjort, når sidste løber er i skoven, men stræktiderne vil man kunne følge med i fra løbets start via mobile.tractrac.com

Live-trackingen ved DM Nat i Kolding er kommet i stand som en del af Dansk OrienteringsForbunds aftale med TracTrac, der gør live-tracking tilgængelige for danske løbsarrangører på særligt fordelagtige vilkår.

Den første løber går i skoven kl. 21.40 - de sidste lidt før kl. 23.

/Chris Terkelsen

http://www.tractrac.com/index.php?page=eventpage&id=204