Skip to main content

Premiere for touch free SPORTident

| Administrator | Nyheder 2012

Verdenspremiere på brug af SPORTident Active Card i Nordsjælland.

I mountainbike orientering vil vi også lege med når de nye teknologiske vidundere tages i brug. Mens man kan nyde live TV og GPS tracking ved DM weekenden bliver der samtidig verdenspremiere på brug af SPORTident Active Card ved et IOF world ranking stævne, og det bliver på Nordsjælland hvor 2. og 3. afdeling af MTBO camp afvikles i denne weekend.

180 MTBO ryttere er samlet til 5 dages intensiv træning og konkurrence. Eliten er repræsenteret med flere større landshold blandt andet det danske, finske og italienske og med hele 7 damer og 4 herrer fra verdensranglistens top 10 til start. Det er dog ligeså meget et bredde arrangement og stævnet trækker både ældre og unge fra det meste af Europa.

Det er lykkedes stævneleder Jan Hausner og den danske SPORTident mand Mogens Jørgensen at få SPORTident til at hjælpe med afviklingen af stævnet og i særdeleshed ved brugen af deres nye touch free system SPORTident Active Card. Der er således første gang at systemet skal benyttes under så vigtig en konkurrence. Klip af poster sker i en afstand af max 60 cm mellem post og brik, og posterne skulle kunne passeres med 40 km/t. Systemet anvendes som forsøg under hele MTBO camp. Det bliver spændende at se hvad rytterne synes om det nye system og om det også kan vinde indpas i fod orientering.

http://www.mtbocamp.dk/2012/