Skip to main content

Lykkelige omstændigheder

| Administrator | Nyheder 2012

Signe Søes venter barn sidst i september

De seneste knap ti års bedste danske kvindelige orienteringsløber, Signe Søes, har netop meddelt, at lykkelige omstændigheder holder hende væk fra landsholdsaktiviteterne i år.

”Jeg regner med at skulle nedkomme sidst i september og Rasmus og jeg glæder os rigtigt meget” fortæller Signe med henvisning til kæresten Rasmus Oscar. ”Det betyder, at jeg ikke kommer til at deltage i VM i år, men jeg vil ikke udelukke, at jeg vender tilbage og prøver at kvalificere mig til landsholdet igen næste år.”

Signe er netop nu i Barcelona, hvor den oprindelige plan var, at hun skulle have prøvet hvor langt formen rakte ved Barcelona Maraton. ”Men skaden, jeg pådrog mig ved Jættemilen er desværre ikke helt væk og der er også nogle, der under alle omstændigheder synes, det ville være en dårlig ide at jeg stillede op i den nye situation” fortæller Signe, der i stedet har benyttet lejligheden til at heppe på Rasmus og holde lidt ferie fra studierne, der er i den afgørende fase.

”Skaden er dog så meget i bedring, at jeg har kunnet begynde at løbe hurtigere og jeg vil fortsætte med at deltage i træningen i Elitecenter Århus en rum tid endnu”, fortæller Signe. ”På konkurrencefronten så stiller jeg op ved DM Sprint, men mere af lyst end fordi jeg tror på et topresultat. Dertil mangler jeg nok for meget træning. Derudover deltager jeg i Påskeløbene og så er planen, at Tiomila bliver det sidste, jeg løber før fødslen”.

”Selvom Signes fravær vil betyde en svækkelse af landsholdet ved VM til sommer, vil jeg ønske Signe alt mulig held og lykke med den spændende nye fase i hendes liv. Hun skal være velkommen tilbage på landsholdet, når hun atter er klar til det”, udtaler Landstræner Lars Lindstrøm om nyheden.