Skip to main content

Danish Spring - nu er natstafetten afgjort

| Administrator | Nyheder 2012

Med OK PAN Århus og NTNUI som vindere i natstafetten. CPHO nr. 7 hos herrerne.

Danish Spring er nu nået til stafetterne med et nyt spændende koncept med to uafhængige stafetter - en natstafet og en dagstafet, hvor hver deltager har mulighed for at deltage i enten den ene eller begge stafetter. Vælger en klub at deltage i begge stafetter er man med i hovedkonkurrencen, hvor der konkurreres om en pengepræmie på 1000 kroner pr tur. Det indebærer, at der er 7.000 kr. til herrevinderen og 5.000 kr. til vinderen af damestafetten. Der er således tale om to selvstændige stafetter, hvor resultatet fra de to stafetter lægges sammen, når man skal finde den samlede vinder. Stiller man kun op i den ene stafet, kan man fortsat vinde præmie i den pågældende stafet, men er altså ikke med i konkurrencen om pengepræmien.

Hos damerne er det spændende, om OK PAN Århus kan forsvare sejren i Smålandskavlen 2011 selvom Emma Klingenberg og Maja Alm ikke er med denne gang. Natstafettens ture løbes af Signe Klinting og Ida Bobach. Ida har genvalg på sidste tur i dagstafetten, hvor juniorerne Ita Klingenberg Stine Bagger Hagner løber de to første ture. Konkurrenterne tæller såvel et polsk landshold, det norske juniorlandshold som stærke svenske og norske klubber.

I herreklassen vil det være en gedigen overraskelse hvis OK PAN Århus eller den anden danske klub på startlisten, nyskabelsen Copenhagen O, kan klare sig i konkurrencen med finske Turun Metsänkävijät og svenske IFK Göteborg. IFK stiller med et skræmmende stærkt førstehold, hvor der ifølge startlisten ikke er blevet plads til nogen af klubbens danske løbere. Såvel Søren Schwartz som Marius Thrane Ødum er således at finde på andetholdet i klubben med den karakteristiske stribede dragt

Følg livedækningen fra stafetterne via linket nedenfor.

SIDSTE: kl. 20.47 kunne man via livedækningen høre, at Signe Klinting og Ida Bobach, OK PAN Århus, har vundet kvindernes natstafet foran norske Konnerud IL og det norske juniorlandshold. Kl. 21.28: Herreklassen i natstafetten blev vundet af NTNUI fra Norge foran Norges juniorlandshold. Ulrik Nielsen løb CopenhagenO ind på en 7. plads 1,10 efter vinderen og sikrede den unge klub sin første placering som bedste danske klub.

http://www.danishspring.dk/da/