Skip to main content

Midgårdsormen 2012\t- et nyt koncept?

| Administrator | Nyheder 2012

Faaborg OK foreslår et par radikale ændringer af den over 30 år gamle stafet.

Morten Lassen fra Faaborg OK har lavet et gennemtænkt og grundigt forslag til en ændring af stafetten.

Som arrangør af årets udgave vil klubben gerne bygge videre på de sidste 2 års udgaver. Men den har et par radikale ændringsforslag – som klubben gerne vil have tilbagemeldinger på, før endelig indbydelse udsendes i slutningen af april. Klubben ønsker kun at lave en stafet som mange løbere/klubber vil finde attraktiv, vil gerne se mange deltagere og opleve en stemningsfyldt stafet og stævneplads – og håber med sine forslag at få skabt en ny, populær og forhåbentlig varig udgave af den traditionelle og tidligere så populære stafet.

Meget kort sagt går forslaget ud på:
1) Næsten fælles start af 3 natbaner.
2) Neutralisering til næste morgen med reducering af tidstab.
3) En slags (DM-hold inspireret) "handicap-system", hvor der bliver 4 valgfri baner på hver tur, så at H21 kan konkurrere med fx D20, H65 og D60 – alle med samme forventede vindertid (ca 40 min).
4) Natløbere må også løbe en dagtur.
5) Reelt ingen begrænsninger, bortset fra køn og alder. Der kræves fx. ikke dameløbere eller lign.

Det fuldstændige forslag kan ses på Faaborg OKs hjemmeside, hvor man også kan læse mere om baggrunden for forslaget og klubbens "svar" på forventede spørgsmål og indvendinger. Klubben håber at få mange tilbagemeldinger, naturligvis både kritiske og konstruktive, og ser gerne, at man evt også bare siger "god ide – vi kommer(!)" eller for den sags skyld det modsatte!

Forslaget er også stærkt inspireret af Søllerød OKs ideer (arrangør 2014) og forslaget har i de sidste måneder været luftet overfor forskellige løbere og klubber.

På o-snak er der lagt op til en konstruktiv debat - og den er allerede i gang. Til påskeløbet på Rømø vil klubben holde "åbent telt", hvor man vil kunne høre nærmere, stille spørgsmål osv.

Morten Lassen håber på mange konstruktive tilbagemeldinger. Disse kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://www.faaborgok.dk/index.php/udvalg/arrangementer/109-midgaardsormen-2012