Skip to main content

SILVA og DOF udvider samarbejdet

| Administrator | Nyheder 2012

SILVA har igennem mange år samarbejdet med Dansk Orienteringsforbund om at udvikle og støtte vores bedste udøvere, og parterne er blevet enige om at udvide samarbejdet gennem et sponsorat af MTBO-landsholdet. Samarbejdet betyder, at SILVA i den kommende 3 års periode støtter MTBO rytterne med kompasser til træning og konkurrence, mens DOF stiller logoplads til rådighed på konkurrence- og landsholdstøj.

Dansk orienteringsforbund har gennem årene været meget glade for samarbejdet med SILVA – et samarbejde, der sikrer vores udøvere adgang til markedets bedste kompasser og giver DOF mulighed for at komme med input til kommende produktudvikling.

Om Silva:
Silva Sverige AB er et selskab oprettet og baseret i Sverige, eksporterer på verdensplan og opererer i mange lande. Silva markedsfører sig i kategorierne Sport, Outdoor og Professional og udvikler og sælger produkter såsom kompasser, pandelamper, cykellygter, skridttællere og andet udstyr til udendørs aktiviteter. Virksomhedens grundlæggere opfandt det meget populære vinkelmåler kompas(1928), der i generationer blev anvendt til orienteringsløb og som i dag fortsat anvendes til udendørs navigation.