Skip to main content

Junioreliten i høj sol

| Administrator | Nyheder 2012

Træning i Stråsø og Gjern bakker

Juniorelitens første samling i 2012 var i weekenden henlagt til Permanentcenteret i Silkeborg.
Fokus var fysisk træning og kortforståelse. Efter ankomsten sent fredag aften stod den lørdag på et langt træningspas i krævende terræn i det tidligere urfugle reservat i Stråsø ved Ulfborg i Vestjylland. Efter frokost fulgte en tur i fitnesscenter, hvor der blev gennemgået 6 øvelser i tung styrketræning, der kan anvendes som supplement til den stabiliserende styrketræning. Søndag blev kortforståelsen igen trænet nu i dele af Gjern bakker. Samlingen blev rundet af med et oplæg om skadesforebyggelse samt for en del af løberne individuel evaluering af deres delmål per 1. januar.

Junioreliten 2012 er Camilla Bevense, HTF, Jakob Edsen, Århus 1900, Cecilie Klysner, FIF Hillerød, Nicoline Klysner, FIF Hillerød, Lars Hjerrild, OK Pan, Ita Klingenberg, Faaborg OK, Marius Thrane Ødum, OK Øst, Miri Thrane Ødum, OK Øst, Thor Nørskov, OK Øst, Stine Bagger Hagner, Silkeborg OK.

Der var uddelt wildcard til de talentfulde løbere Eskil Schøning, OK West og Simon Thrane Hansen, Søllerød OK. Der var afbud fra Emma Klingenberg, der var på træningslejr i Portugal.

Juniorelitens trænerteam er i 2012 Ane Linde, Emil Thorsen, Ditte M Olsen og Bjarne Hoffmann.