Skip to main content

Konkurrence: Hvem kan skaffe flest nye medlemmer?

| Administrator | Nyheder 2012

Breddeudvalget lancerer ny månedlig konkurrence for alle klubber om at skaffe flest nye medlemmer

Orientering er ikke det vigtigste i verden, det er det sjoveste. Det er vi helt sikkert mange såvel løbere som ryttere, der kan skrive under på.

DOF’s store synligheds- og rekrutteringsprojekt i samarbejde med DIF har som målsætning at få 1500 nye medlemmer i perioden 2011-2013 bl.a. gennem Find vej i...

Der er gang i rigtig mange tiltag i klubberne i forbindelse med Find vej i Danmark dagen den 28. april 2012. Det er nu over 35 steder, at der afholdes events på Find vej i... i det ganske land.

Breddeudvalget vil gerne støtte klubberne. Det bliver ikke med at bage en kage, men derimod en hædring af den klub, som hver måned har størst vækst i medlemstallet (aktive medlemmer ifølge O-service). Der bliver hver måned to præmier at kæmpe om - én for store klubber som pr. 1. januar 2012 har over 100 medlemmer og én for mindre klubber, som har under 100 medlemmer.

Det eneste du og din klub skal gøre, er at få nye medlemmer i din klub og huske at få alle registreret i O-service, så kårer vi vinderen. Det vil således hver måned i 2012 blive offentliggjort på DOF's hjemmeside, hvem der er vinder den pågældende måned. Og de vindende klubber præsenteres med et billede og en lille historie, så andre kan inspireres af de gode historier.

Held og lykke med at få nye medlemmer.

Lisa Tantholdt
Formand for Breddeudvalget