Skip to main content

Ida Bobach atter årets o-løber

| Administrator | Nyheder 2011

Ingen over og ingen ved siden af

Efter en fantastisk sæson, der blandt andet har budt på sølvmedalje ved senior-VM på mellemdistance og tre individuelle juniorverdensmesterskaber, er det ingen overraskelse, at Ida Bobach, Silkeborg OK, for andet år i træk kan smykke sig med titlen Årets o-løber.

Når Ida om ikke så mange timer afslutter sin juniortid, kan hun se tilbage på 7 juniorverdensmesterskaber og yderligere fem medaljer fra juniorverdensmesterskaber. Det har ingen præsteret tidligere og spørgsmålet er, om nogen vil komme til det. Når man dertil lægger et utal af andre toppræstationer, hvor Idas fantastiske nattur ved Smålandskavlen 2011 blot er et af de seneste, er det ikke overraskende, at Ida totalt fik 254 af totalt 317 afgivne stemmer. I 2010 fik Ida 44% af stemmerne. I 2011 var det 80%.

Når man til Idas imponerende suite af resultater lægger, at Danmark i 2011 havde både Maja Alm, OK HTF, og Signe Søes, OK PAN Århus, i top 10 i både World Cup og på verdensranglisten, er der god grund til at glæde sig til at følge de danske o-piger i sæsonen 2012.

Blandt de mange, der havde stemt på Årets o-løber, er Niels Conradsen, Søllerød OK trukket ud som den heldige vinder af et gavekort.