Skip to main content

Stipendium til Signe Søes

| Administrator | Nyheder 2011

Farum OK's Venner uddeler 12.000 kr. til Signes satsning i 2012

Farum Orienteringsklubs Venner har uddelt et stipendium på 12.000 kr. til Signe Søes, OK PAN Århus.

Farum Orienteringsklubs Venner har som et af sine formål at støtte danske orienteringsløbere, der opnår helt særlige resultater.

Stipendiet til Signe Søes skal ses som en anerkendelse til en af alle tiders bedste kvindelige danske orienteringsløbere. Samtidig er det en særlig glæde at kunne støtte en udøver, der indledte sin karriere i Farum Orienteringsklub. Signe har i de seneste snart 10 år leveret en enestående række af internationale topresultater på klubhold og landshold. Signe har derigennem været rollemodellen, der har banet vejen for de andre dygtige piger, som dansk orientering kan glæde sig over i disse år. Signes resultater er skabt på baggrund af et enestående talent kombineret med en stærk træningsvilje, der har udviklet Signe fra at være en dygtig orienterer til også at være en af Danmarks bedste løbere.

I vinteren 2011-2012 tester Signe atter nye veje gennem satsning frem mod deltagelse i Barcelona Maraton i marts 2012. Det er vores håb, at stipendiet kan bidrage til at motivere Signe til i forlængelse af maratonsatsningen at gennemføre en fuld satsning mod VM i 2012. Målet skal være at nå den ultimative fuldtræffer, som har været så tæt på i de seneste år. Skulle Signe vælge ikke at gennemføre denne satsning, kan bidraget ses som en anerkendelse af en ekstraordinær indsats og en tak for mange gode oplevelser gennem årene.

På vegne af
Farum Orienteringsklubs Venner


Lars Vedel Jørgensen
Formand