Skip to main content

Succesrigt trænerseminar

| Administrator | Nyheder 2011

Godt 40 trænere fra hele landet var i weekenden samlet i Vejle til DOF's årlige trænerseminar.

Seminaret indledtes med evaluering af det treårige ATK-projekt, der nu skal finde sine egne ben efter projektperiodens udløb. Glædeligvis er alle de deltagende klubber indstillet på at køre videre i ATK-sporet og det er drømmen at udbrede konceptet til endnu flere.

Efter frokost indledtes det egentlige trænerseminar med et spændende oplæg fra Lise Kissmeyer, der har skrevet bogen "Jagten på glæden" hvor hun har analyseret den drivkraft, der kendetegnede fire udvalgte træningsmiljøer.

Herefter opdeltes trænerseminaret i et børne- og ungdomsspor og et talent- og elitespor. Sidstnævnte havde besøg af schweiziske Killian Imhof, der talte om udvikling fra talent til elite og mesterskabsspecifikke forberedelser, og søndagen blev brugt på at diskutere forbundets talentudvikling fra ATK til landshold.

På ungdomssporet var deltagerne selv i aktion og skulle opfinde træningsøvelser i nærområdet. Det kom der mange spændende idéer ud af, som nu vil blive samlet i et inspirationshæfte til brug for klubber mm. Søndag havde ungdomssporet besøg af Niels Kliim, der i en tæt dialog med deltagerne talte om glæde og motivation i den daglige træning med børn og unge.

Ved afslutningen søndag middag var alle enige om, at trænerseminaret er en fantastisk mulighed for at mødes og udveksle tanker og idéer med sine trænerkolleger fra hele landet, og at alle trænere i klubber og kredse burde være med.

Reservér derfor allerede nu weekenden 24.-25. november 2012 til næste års trænerseminar - igen på Vejle Vandrehjem.